Γάντζοι και σύρματα

 1. Τιμή από € 5.65 ανά γάντζος + σύρμα

  Γάντζοι και σύρματα
  Συνδυάστε το κατάλληλο σύρμα ανάρτησης με τον αντίστοιχο γάντζο για να κρεμάσετε τις κορνίζες σας. Υπάρχουν αρκετοί εφικτοί συνδυασμοί.

  Η επιλογή σας θα εξαρτηθεί από την επιθυμητή αισθητική του αποτελέσματος αλλά και το βάρος του πίνακα ή του διακοσμητικού στοιχείου που θέλετε να αναρτήσετε.

  STAS smartspring σε πετονιά perlon– σηκώνει βάρος έως 4 κιλά
  STAS zipper σε πετονιά perlon - για βάρος έως 15 κιλά
  STAS zipper ή συρματόσχοινο - για την ανάρτηση έως και 20 κιλών


 2. Τιμή από € 1.54 ανά 150 cm.

  Οι πετονιές STAS perlon με θηλιά (μονόκλωνες) αντέχουν φορτία μέχρι 4 κιλά όταν συνδυάζονται με τον γάντζο smartspring. Όταν χρησιμοποιούνται με τον γάντζο zipper μπορείτε να κρεμάσετε μέχρι 15 κιλά ανά ανάρτηση. Οι συρμάτινες αναρτήσεις (συρματόσχοινα) STAS με θηλιά μπορούν να συνδυαστούν με τον γάντζο STAS zipper και αντέχουν φορτία έως 20 κιλών.


 3. Τιμή από € 6.66

  Οι γάντζοι αυτοί είναι κατάλληλοι για ανάρτηση έργων σε παραδοσιακές βέργες κορνίζας (όπως η ξύλινη βέργα). Είναι διαθέσιμοι σε τρία χρώματα: λευκό, χρυσό/ορειχάλκινο και χρώμιο.

  Learn More

 4. Τιμή από € 8.41

  Τα STAS picture hits είναι διαφανή κλιπ για την εύκολη ανάρτηση σειράς καρτών και φωτογραφιών, η μία κάτω από την άλλη. Η αλληλουχία μπορεί να ξεκινήσει απευθείας από τις ράγες STAS για να αναρτηθούν οι πρώτες κάρτες ή φωτογραφίες, στο κάτω μέρος των οποίων μπορούν να τοποθετηθούν νέα picture hits, έως ότου η σειρά καρτών/φωτογραφιών φτάσει στο επίπεδο των ματιών.

  Contains per set:
  20 STAS picture hits
  2 STAS pet strips 50 cm

  Learn More

 5. Τιμή από € 11.83

  Το Σετ Μαγνητών STAS είναι ένα ευέλικτο και γρήγορο μαγνητικό σύστημα ανάρτησης για την προβολή σημειώσεων, υπομνημάτων, φωτογραφιών, καρτών κ.λπ.. Το Σετ Μαγνητών STAS μπορεί να αξιοποιηθεί με το σύστημα ανάρτησης STAS της επιλογής σας.

 6. Τιμή από € 2.47

  Οι γάντζοι ψευδοροφής της STAS μπορούν να τοποθετηθούν σε ψευδοροφή με μία κίνηση, καθώς ωθούνται στα ενδιάμεσα τμήματά της. Είναι ιδανικοί για κρεμαστές πινακίδες, όπως αυτές για τη σήμανση εσωτερικής δρομολόγησης ή για άλλα αντικείμενα από την ψευδοροφή.


  χρώμα: λευκό
  βάρος: 5κιλά
 7. Τιμή από € 0.58

  Οι γάντζοι μας για πάνελ διατίθενται σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη. Χρησιμοποιήστε τον γάντζο για πάνελ, περάστε μια πετονιά STAS perlon με θηλιά και γάντζους STAS zipper για να έχετε ένα ευέλικτο σύστημα ανάρτησης.